BENVINGUTS A LA NOVA WEB DEL CENTRE

A partir d'ara podreu trobar informació sobre l'escola dels vostres fills i filles a internet. Les noves tecnologies són un fantàstic mitjà de comunicació entre l'escola i les famílies, i no es pot desaprofitar. Posam a la vostra disposició aquest servei amb la intenció de reforçar la relació entre la tota la comunitat educativa i sempre amb voluntat de millorar l'educació dels infants.

escola turu

Llucmajor és un poble de la comarca del Migjorn de Mallorca, té actualment al nucli urbà una població aproximada d'uns 13.000 habitants, el fet és que durant aquests darrers anys ha sofert un augment demogràfic considerable. Aquest fet va provocar fa uns anys la massificació de l'única escola pública del poble (CEIP Rei Jaume III) i la conseqüent necessitat i demanda, per part del poble, de la creació d’un nou centre educatiu de titularitat pública. Després de molts d'anys de lluita per part de la comunitat educativa de l'anomenat centre, es creà un nou centre escolar públic al poble, el CEIP Llucmajor.

IMGP1391 IMGP4891 IMGP4892

El curs 2008-2009 s'obrí l'escola amb un centre modular. El centre estava situat al sud del poble a la zona anomenada “S'Hort Gran”; ubicat provisionalment al carrer Sant Isidre Llaurador. Des del seu inici ha sofert diverses modificacions estructurals, ja que el primer curs escolar es va obrir solament amb tres aules d'educació infantil i 30 alumnes, mentre que el present curs (2013- 2014) hi trobam 7 aules d'educació infantil i 7 aules de primària amb uns 330 alumnes.

IMGP4893 IMGP4894 IMGP6338

A l’inici del curs 2011-2012 deixàrem les aules modulars per traslladar-nos a l’edifici nou. Actualment el centre rep el nom de CEIP Sa Marina de Llucmajor i es troba al carrer Francesc Moragues, número 35 (zona sud del poble). El CEIP Sa Marina de Llucmajor, és un centre relativament nou amb 6 anys d'existència, per la qual cosa hi conviuen alumnes que començaren la seva escolarització en altres centres escolars (alumnes dels cursos superiors) amb altres alumnes que ja han seguit tot el seu procés escolar al nostre centre.

IMGP8081 IMGP8772 IMGP9403

L’escola segueix en procés de creixement i l’any que ve sortirà la primera promoció del centre, esperam seguir creixent fins a completar els cursos que ens manquen i seguir convivint en la nostra escola, amb el nostre projecte i amb l’objectiu de formar persones de futur.

Més articles...